Hoera! Onze 200.000ste bezoeker!

Simone van Heumen

Views: 4
Silhouet van een groep mensen die juichen

We vieren een bijzondere mijlpaal bij Werkkleding.nl met onze 200.000ste bezoeker sinds de start! Dit markeert een moment van trots en geeft ons de kans om onze groei en de uitbreiding van onze diensten te erkennen. Van het toevoegen van topmerken tot het verfijnen van onze klantenservice, we blijven innoveren en verbeteren. Ontdek hoe deze ontwikkelingen bijdragen aan een betere klantervaring en de voordelen die dit biedt.

17 erkende merken

Ons portfolio omvat nu 17 erkende merken, waaronder het recentelijk toegevoegde Bata Industrials. Dit A-merk staat bekend om zijn hoogwaardige werkschoenen. Ons complete assortiment strekt zich uit van professionele, genormeerde wandelschoenen tot waterdichte werkkleding, geschikt voor diverse werkomgevingen. Met vestigingen wereldwijd garanderen onze leveranciers toegankelijkheid en kwaliteit voor professionals overal.

19 maanden live met de nieuwe webshop

Sinds oktober 2022 is onze nieuwe webshop live en in de afgelopen 19 maanden daarna hebben we indrukwekkende vooruitgang geboekt. De webshop groeit exponentieel, zowel in aanbod als omzet. We streven ernaar een gebruiksvriendelijke online ervaring te bieden. Tegelijkertijd richten we ons op het leveren van professionele en persoonlijke dienstverlening aan onze grote zakelijke klanten. Dit dubbele doel onderstreept onze toewijding aan uitmuntendheid in alle aspecten van onze service.

25% groei aan vaste klanten in het Kleding Management Systeem

Het aantal vaste klanten dat gebruikmaakt van ons Kleding Management Systeem (KMS) groeit gestaag. Grote zakelijke klanten ontvangen een eigen inlog voor het KMS. Dit systeem slaat alle voorkeuren voor de geleverde werkkleding op, waardoor klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen bijbestellen. Bovendien profiteren deze klanten van oplagekortingen, wat een extra voordeel biedt voor grotere bestellingen. Dit systeem benadrukt onze focus op maatwerk en klantgemak.

Lees alle reviews van onze klanten

Ontdek wat onze klanten zeggen door alle reviews op Google te lezen. We hechten veel waarde aan feedback en gebruiken deze om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Jouw mening telt! Neem een kijkje, deel je ervaringen en help ons om jou nog beter van dienst te zijn. Jouw input maakt ons sterker.