Na de zomer: een nieuw jaar, een nieuwe outfit

Simone van Heumen

Views: 3
Drie mannen en een vrouw met witte helmen en blauwe werkkleding aan

Na de zomer begint vaak een nieuw zakelijk jaar, een perfect moment voor een frisse start. Wat is een betere manier om dit te markeren dan met een nieuwe outfit voor jezelf of je team? Werkkleding speelt een cruciale rol in het uitstralen van professionaliteit en teamgeest. In dit artikel verkennen we hoe je door middel van gepersonaliseerde werkkleding niet alleen de uitstraling van je team versterkt, maar ook fiscale voordelen en speciale aanbiedingen kunt benutten.

Laat je werkkleding bedrukken

Laat je werkkleding bedrukken en versterk het teamgevoel door t-shirts of polo’s te voorzien van je bedrijfslogo. Je kiest zelf de locatie van de bedrukking: op de borst, mouw of rug. Bespreek de diverse mogelijkheden vandaag nog. Neem contact op via info@werkkleding.nl of bel naar 030 – 212 30 99. We staan klaar om je te helpen met een professionele uitstraling.

Fiscaal aftrekbare werkkleding

Wist je dat de meeste werkkleding fiscaal aftrekbaar is? Dit geldt voor items zoals werkschoenen, overalls en diverse werkaccessoires. Alles wat je niet buiten werk draagt en wat duidelijk als werkkleding herkenbaar is, kun je volledig aftrekken. Zo bespaar je kosten terwijl je investeert in professionele en veilige werkkleding.

Ontvang voordeel bij 5+ medewerkers

Ontvang voordeel bij de aanschaf van werkkleding voor meer dan vijf medewerkers. We bieden mkb'ers een gratis account in ons Kleding Management Systeem (KMS). Hierin bestel je gemakkelijk bij en blijven al je instellingen voor logobedrukking en dergelijke opgeslagen. Profiteer van dit extra voordeel en vereenvoudig het beheer van je bedrijfskleding.